Diljem Europe trenutno traje provedba online konzultacija s mladima u sklopu 6. ciklusa strukturiranog dijaloga. Cilj ovog ciklusa jest prikupiti mišljenje mladih o tome što je važno mladima u Europi, kako bi se kroz izradu nove Europske strategije za mlade osiguralo ono što je mladima potrebno za kvalitetan budući život u Europi.

S tim ciljem pozivamo sve mlade od 13 do 30 godina da ispune anketu na sljedećem linku: https://eupita.eu/ukljuci-se/reci- nam-sto- mislis-ispuni- upitnik/

Ispunjavanje ankete neće vam oduzeti više od 10 minuta, a njezinim ispunjavanjem doprinijet ćete izradi mišljenja koje će Hrvatska dostaviti Europskoj komisiji kako bi o ovom mišljenju tom tijelu prenijel mišljenje mladih iz Hrvatske.

Sve one koji su stariji od 30 godina molimo da o ovom procesu prošire glas među što većim brojem mladih, kako bi prikupljeni podaci bili relevantni i doprinijeli stvaranju konkretne promjene.

Više informacija o samom procesu strukturiranog dijaloga i njegovoj provedbi možete doznati na sljedećem linku: https://eupita.eu/.