Pozivamo vas da se prijavite na trening za predstavnike Savjete mladih  „Utjecaj Savjeta mladih na oblikovanje EU politika kroz strukturirani dijalog s mladima“ koji će se održati u Varaždinu od 10. do 13. listopada 2018. godine.

 

Ovaj trening, koji Mreža mladih Hrvatske organizira ispred Nacionale radne skupine za strukturirani dijalog s mladima, sudionicima će pružiti priliku da se upoznaju i detaljnije istraže politike za mlade i aktivno sudjelovanje mladih, proces strukturiranog dijaloga i njegovu metodologiju te da realnost svoje lokalne zajednice i mogućnosti za provođenje strukturiranog dijaloga s mladima.

 

Uz stručne trenere sudinici će imati priliku za druženje i razgovor s predstavnicima resornih tijela za mlade, predstavnikom Udruge Gradova, vodećim osobama u procesu kandidature Varaždina za Europsku prijestolnicu mladih 2021 te predstavnicima Mladinskog Sveta Slovenije (krovna organizacija mladih Slovenije).

 

Trening je namijenjen članovima/članicama Savjeta mladih bez obzira na prijašnje iskustvo.  Troškove smještaja, obroka i puta javnim prijevozom, sudionicima treninga organizator je osigurao kroz Erasmus + program i sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

 

Više detalja i pozivnica nalaze se na poveznici: