Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku ovog tjedna je poništilo Odluku o osnivanju Nacionalne radne skupine za provedbu Dijaloga Europske unije s mladima donesenu početkom veljače 2019. godine te samim time poništilo i javni poziv za predlaganje kandidata za članove i zamjenike članova istog tijela.

Isto tako, MDOMSP je objavio novu Odluku o osnivanju Nacionalne radne skupine za provedbu Dijaloga Europske unije s mladima te novi javni poziv! Kako je vidljivo  na web stranici Ministarstva, novi javni poziv za podnošenje prijedloga kandidata za člana i zamjenika člana Nacionalne radne skupine za provedbu Dijaloga Europske unije s mladima iz reda udruga mladih i za mlade otvoren je u srijedu, 10. travnja 2019.

Novi rok za podnošenje prijedloga kandidata je 8 dana od dana objave ove obavijesti na mrežnim stranicama Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Sve odluke i uputstva možete pronaći na:

https://mdomsp.gov.hr/istaknute-teme/mladi-9015/natjecaji-i-javni-pozivi-9019/javni-poziv-za-predlaganje-kandidata-za-clanove-i-zamjenike-clanova-nacionalne-radne-skupine-za-provedbu-dijaloga-europske-unije-s-mladima/10859