Pozivamo Vas da se prijavite na sastanak umrežavanja za članove zagovaračkih organizacija pod nazivom „Mogućnosti korištenja strukturiranog dijaloga u radu zagovaračkih organizacija“ će se održati u Zagrebu, od 8. do 9. studenog 2018. godine.

Ovaj sastanak, koji Mreža mladih Hrvatske organizira ispred Nacionale radne skupine za strukturirani dijalog s mladima, sudionicima će pružiti priliku da se upoznaju i detaljnije istraže proces strukturiranog dijaloga i njegovu metodologiju te da promisle o mogućnostima svojih organizacija za provođenje strukturiranog dijaloga. Uz to, cilj je mapirati adekvatne načine na koje je moguće zagovarati osiguravanje jačih efekata strukturiranog dijaloga i implementacije preporuka koje proizlaze iz tog procesa.

Prijave su otvorene do 31. listopada 2018. godine. Troškove smještaja, obroka i puta javnim prijevozom, sudionicima treninga organizator je osigurao kroz Erasmus + program i sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Više detalja nalazi se u pozivu.

Poziv: https://bit.ly/2ScvELc

Prijavnica: https://goo.gl/forms/rTHSR2MObwED7j4m2