Mreža mladih Hrvatske organizira nacionalnu konferenciju u okviru projekta Dijalog EU s mladima, koji ove godine ulazi u 9. ciklus konzultacija s mladima, pod nazivom “Zajedno za održivu i inkluzivnu Europu”.

Cilj konferencije je predstaviti publikaciju o Dijalogu EU s mladima te novi vizualni identitet DEUM-a koji je izabran putem natječaja provedenog među mladima od 15-30 godina. Konferencijom također želimo naglasiti značaj uključivanja mladih u donošenje odluka te obilježiti početak provedbe 9. ciklusa konzultacija s mladima.
Konferencija će poslužiti i kao platforma na kojoj će se prisutnima predstaviti mogućnosti za mlade u okviru Europske godine mladih 2022.

Konferencija o Dijalogu EU s mladima organizirana je kao dvodnevni događaj. Prvi dan programa (23. ožujka) namijenjen je institucijama, predstavnicima donositelja odluka, predstavnicima udruga mladih i za mlade, kao i samim mladima. Drugi dan programa (24. ožujka) namijenjen je mladim osobama, a održava se na temu Europskih ciljeva za mlade.

Konferencija će se održati u srijedu, 23. ožujka 2022. godine u dvorani Zemlja Mozaik Grupe, na adresi Slavonska avenija 6/II, u trajanju od 10.30 do 16:00 sati.

Organizator pokriva troškove puta i smještaja. Tijekom konferencije, poštovat će se sve epidemiološke mjere sprečavanja širenja bolesti COVID-19.

Ovisno o epidemiološkim mjerama za vrijeme trajanja Konferencije zadržavamo pravo od sudionika tražiti Covid potvrde.
Pozivamo vas da se prijavite na konferenciju putem prijavnog obrasca dostupnog OVDJE, do 18. ožujka 2022. godine, a poziv i agenda Konferencije dostupni su klikom na poveznicu.

Broj sudionika je ograničen, a upute o povratu putnih troškova dobit ćete nakon zatvaranja prijava.

U slučaju dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na sandra@mmh.hr.