Danas smo održali sastanak sa starim lokalnim koordinatorima Dijaloga EU-a s mladima kako bi ih uputili u novu temu X.Ciklusa DEUMA #3 Inkluzivna društve te pozvali ih da se uključe u novi konzultacijski ciklus koji je započeo u listopadu. Na sastanku sudjelovalo je 17 sudionika, od kojih su neki bili mlade osobe a neki članovi udruga koje rade s mladima.

Ovaj susret bio je prilika za obnavljanje sjećanja o procesu Dijaloga EU-a te pružanje novih znanja, metoda i savjeta kako uspješno provesti lokalne konzultacije u novom ciklusu koji je započeo u listopadu. Srce nam je ispunjeno zadovoljstvom jer su svi sudionici pokazali duboko zanimanje za provedbu konzultacija te su izrazili želju i volju za aktivnim sudjelovanjem u nadolazećem ciklusu.

Ohrabrujemo ih da svoje ideje i perspektive podijele s nama jer vjerujemo u moć zajedničkog dijaloga u oblikovanju inkluzivnog društva. Također, pozivamo sve sudionike da nam se pridruže u diseminaciji nacionalnog upitnika X. Ciklusa DEUM-a, koji će biti objavljen tijekom sutrašnjeg dana (stay tuned :)).

Hvala svima koji su sudjelovali i doprinijeli današnjem inspirativnom susretu. Radujemo se zajedničkom putovanju prema inkluzivnijoj budućnosti.

Mreža mladih organizira Sastanak sa starim lokalnim koordinatorima_koordinatoricama u okviru projekta „Dijalog EU-a s mladim 2022 – 2024“, sufinanciran sredstvima Europske unije, sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade te Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

“Sufinancira Europska unija. Izraženi stavovi i mišljenja isključiva su odgovornost autora i ne odražavaju nužno stavove Europske unije ili Europske izvršne agencije za obrazovanje i kulturu (EACEA) niti Ureda za Udruge Vlade Republike Hrvatske. Ni Europska unija ni tijelo koje dodjeljuje potporu ne mogu se smatrati odgovornima za njih.”